fbpx

Tusen År är ute nu! / New album is out now!

Nu är ett år av hårt arbete på alla fronter till ända – skivan ”Tusen år” har äntligen landat i skivdiskarna och på det däringa Internet – och vi hoppas att ni som förbeställt skivan på olika sätt fått den i tid! Här kan du förbeställa ditt eget ex på CD eller vinyl via olika handlare eller strömma eller köpa filer att ladda ner!

Kolla in SPELNINGAR-sidan för att se alla turnédatum och beställa förköpsbiljetter till spelningarna den 8-12 maj och 31 maj-2 juni! Vi har precis fått klart med ett återbesök till Eskilstuna och Biografbaren Royal lördag den 12 maj. Tiamat åker till utlandet så vi tar själva och brer ut oss med ett längre set och debutanten Michael Crimson från sagda stad agerar uppvärmning.


One year of hard work on all fronts have finally paid off – the album “Tusen år” is out now, in stores and on that Internet thingy. We’re hoping that all those who have pre-ordered CD’s and vinyls receive theirs in a timely fashion. You can use this link to order the album on physical formats or go to digital stores and services to stream or download the album!

Check out the SPELNINGAR page (that means GIGS!) for all the upcoming show details. So far, we only have Swedish shows confirmed, but some of those are very special indeed. The first four we’ll open for the legendary dark metal pioneers Tiamat, who will play their ”Wildhoney” and ”Clouds” albums. That page also contains all ticket links for these special events – and for the other shows the rest of the month.

Trevlig helg! / Have a great weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abramis Brama - officiell hemsida © 2018