fbpx

Bilder från Varberg och full pott i Helsingborg

Vilken kväll det blev i Varberg! Ett stort tack till alla er som kom och lyssnade, dansade, sjöng och tjoade, och till alla som var med och arrangerade samt, inte minst, fet så kallad cred till Kamchatka, Nekromant och Honeyburst som alla gjorde dunderspelningar. Du hittar lite bilder i galleriet nedan!

Vi vill också rikta ett speciellt tack till Blåval för gigen i Helsingborg och Halmstad, god kamratskap och jam både på och av scenen – samt till Lasse med personal på Rockbåten M/S Harmony och Lotta och hela gänget på Kajskjulets scen.

Här är en recension från webbtidningen Stargazed (10 av 10 i betyg – tackarrr!) av spelningen i Helsingborg.

Simma lugnt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Abramis Brama - officiell hemsida © 2018