Spelningar för 2022 med Freedom och Prins Svart, fler tillkommer…

Vi tackar alla som kom på Nalen-spelningen i Stockholm och ett särskilt tack till Siena Root för en grymt fin återkomstkväll! Vi avslutade med Novembers ”Starka tillsammans” med allihop på scen, och mindes att det var sisådär 19 år sedan vi på samma scen (fast då i andra änden av lokalen) firade singelsläppet med varsin November-hyllning ihop med Svarte Pan.

Nåväl, framåt då? Vi hoppas och tror att vi, trots aningen osäkert läge i Sverige och världen, kommer att kunna spela en hel del, kors och tvärs och planerar just nu för fullt för det.

I maj tar vi med oss kanonbra debutanterna Freedom, som släppt en av årets bästa plattor, norröver och spelar på Droskan i Umeå den 27 maj samt Drottninggatan 10 i Gävle den 28 maj. Med lite tur blir det en lite längre sväng den perioden, då Kristi himmelsfärd infaller då och det blir lite extra ledighet.

Det smids också planer på spelningar i södra delen av landet ihop med våra vänner Ström, från Växjö, som vi gjorde ett av de sista gigen innan pandemin ihop med. Mer om det kommer inom kort…

Men först blir det ett par riktiga rock på svenska-aftnar ihop med Prins Svart. Äntligen, må vi säga, för vi har bakom kulisserna snackat om det i ett par år och nu blir det av.

OBS! Spelningen med Prins Svart på Clarion Hotel i Örebro är framflyttad. Nytt datum är Valborgsmässoafton 30 april!

Fredag 27 maj på Klubb Berlin i Umeå med Freedom
Lördag 28 maj på Drottninggatan 10 i Gävle med Freedom