På agendan och i backspegeln…

Stort tack till alla de Bramaheads som bevistade gångna helgens spelningar, ni är fanimej bäst! Många äro de som bör omnämnas (FÖR många) men de som definitivt skall nämnas är bl.a. David i Örebro som tryckt sin egen Abramis t-shirt (stilpoäng), Småpiltarna från Farsta som åkte till bägge spelningarna Gävle och Örebro samt alla ni som åkt från när och fjärran (Falun, Linköping, Nora, Stockholm bl.a.).

Närmast kommer vi att ligga lågt på spelningsfronten då Peo skall bli pappa snart samt att vi letar ny replokal då den gamla skall jämnas med marken för att bli bostadshus…

Men no need to worry, vi filar just i detta nu på en kortare turnesväng i slutet på maj/början på juni samt några av sommarens festivalspelningar kommer med största sannolikhet hittas på spelningarsidan inom en snar framtid…