God Jul & Gott Nytt År!

Som ett av de skäggtätaste banden i Sverige idag tar vi vårat tomteansvar och delar ut julklapparna med förstånd och stor moderation:

• Nasoni har dubbel-vinylversionen av Rubicon klar att beställa! Den finns i reguljär svart vinyl samt färgad vinyl och beställes enklast av dom direkt. Vi kommer sälja skivan endast vid spelningar (ej här på hemsidan). Mer info och flådiga bilder kommer. www.nasoni-records.com är adressen…

• Live-skivan går stadigt framåt i mixandet. Satt releasedatum är 2:a mars nästa år.

• Spelningarna för nästa vår i samband med släppet av live-plattan börjar ta form. Med start i början på mars kommer vi spela en hel del, bl.a. tillsammans med de underbara galningarna i norska Black Debbath! Vi har den stora äran att få vara högst aktiva i att få detta band på svensk mark för deras första spelningar någonsin här. MotorHedda Gabler! Detaljer kommer i januari.

Ha en sannerligen God Jul!