Vänsterprassel & kräftfiske

Nå. En liten uppdatering om vad som hänt sen sist; Dennis vikarierar på ”arg stomp-bas” hos lilla MOA på två kommande spelningar; nu på lördag 11/8 på Obskyrfestivalen i Arvika samt nästa lördag 18/8 på Malmöfestivalen.

Allas vår Jansson har äntligen tagit sitt förnuft till fånga o börjat spela trummor igen, o detta i hans favoritband Witchcraft från Örebro. Jansson har medverkat på inspelningen av deras tredje platta betitlad ”The Alchemist” o som släpps i september.

Robbans band Backdraft släpper den 22:a augusti sin väntade uppföljare till ”Here to save you all” som kom 2001.

Trisse o Dennis fiskade kräftor fredag den 3/8 o fick så det mer än väl räcker till kombinerad kräft & invigningsfest av nya replokalen varpå färdigställande av nytt matrial och påföljande inspelning kan äga rum. Om allting går som vi vill ska ny färsk brax finnas under hösten.