God jul & viktiga Abramis Brama-nyheter!

Hej!

Nu är det det är på tiden att vi delar ut lite information om vad händer och har hänt i Abramis Brama den senaste tiden.

Jo, som ni alla vet har ju vår bror Dennis valt att sluta i bandet. Den sista spelningen i Sverige med Dennis gick av stapeln den 23:e oktober på Kafé 44:a i Stockholm. Tusen tack till alla vänner och fans som dök upp och gjord det till en fantastisk kväll, tack, tack!

Till Dennis vill vi säga: Tiden som varit med all rock’n’roll, konserter, turnéer, fantastiskt musikskapande, galna upptåg och roligheter kommer alltid att finnas djupt rotat i våra hjärtan, tack för rocken!

Vi alla önskar honom all lycka i framtiden.

Vad händer med bandet då?

Abramis Brama fortsätter med full kraft.
Vi tillbringade helgen 15-16 december med att spela in till kommande album. Fem låtar är inspelade och ytterligare ett gäng kommer att spelas in i mitten av januari 2013. Vi är alltså på full marsch mot en ny skiva!
Najs!!

Nytt album leder oss rakt in i frågan om vem som har tagit över rodret på bassidan. Vem plockar vi in efter basmarodören Dennis? Jo, valet var ganska enkelt. Jag, Peo och Trisse var direkt överens om att vi skulle fråga Mats Rydström från PS3, Backdraft m.fl.
Efter en kort fundering från Mats sida tackade han ja till basjobbet i Abramis. Skitkul tycker vi!

Dåså, gott folks!
Framtiden ser kul ut med massor av rock’n’roll!
Vi tackar Dennis för allt!
En ny platta är på G!
Vi hälsar Mats Rydström välkommen!

Och sist men inte minst vill vi tacka alla fans och vänner för det gångna året och önskar God Jul & Gott Nytt År!
Vi hörs snart igen!

Uffe
Abramis Brama