Tre 70-talshårdrocksband i 70-talsmiljö i Eskilstuna

Nästa lördag blir det en helkväll i Eskilstuna för alla som diggar tung svensk rock: Abramis Brama + Magnolia + Kometen!

”Har du undrat hur var att uppleva ett livsfarligt hårdrocksband i en konserthall på 70-talet? Lördag 4 mars får du svaret!” skriver arrangören, skivaffären Zombie Records.

Äta innan konserten? Boka bord på Biografbaren: 016-12 00 40

16836523_1165803953538559_343213820340960446_o

Här är lite mer om de andra banden för kvällen:

MAGNOLIA
Musiken av Magnolia innehåller massor av improvisationer och har rötterna i bluesbaserad progressiv rockmusik A la CREAM, NOVEMBER, WEST BRUCE and LAING, HIGHWAY ROBBERY, MOUNTAIN m.m. Texterna sjungs på svenska för den rätta känslan! Hoppas du kommer att njuta av musiken i MAGNOLIAs värld!

KOMETEN
Kometen är ett band som är inne på sitt första varv runt solen. De har redan gjort bejublad succé på Akkurat i Stockholm. I vår kommer deras första fullängdare. Bandet blandar allt mellan 70’s rock, progressiv rock och folk. Texterna är på engelska och självuppljugna och innehåller den melankolin man kan finna i det skandinaviska vemodet. I bandet går att finna bland annat Morgan Korsmoe och Ludwig Larsson som spelade i Mårran tidigare.