Tjusiga bilder från studion och nya inspelningar

Hej! Nu har det varit misstänkt tyst från Abramis-dammen ett tag, men det finns goda skäl…

Här kommer en hög foton från pågående skivinspelning i Abramis Bramas högkvarter i Hagalund, Solna, Stockholm! Det är samma där förra skivan Enkel biljett spelades in, då hette den Sounds n’ Flavours men kommer i fortsättningen gå under namnet Hagaton Musikstudio. För tekniken står Uffes bror Mats Torkelsson (inte i bild).

Efter visst experimenterande hittade vi rätt kombination av instrument och förstärkare, resten… sitter i fingrarna.

Om två veckor fredag 3 november spelar vi på ”nya” Harry B James i Kungsträdgården i Stockholm och hoppas träffa många av er där. Tanken var från början ett startskott och en släppfest för ett nytt Abramis Brama-album, som vi började spela in i somras men den processen har – inte oväntat – dragit ut på tiden.

Mer detaljer om skivan och inspelningarna kommer…