Bilder från Stockholmsspelningen och fler nyheter

Tusen tack till alla som kom på gigen i Stockholm och Motala härförleden!

Hell från sajten Access Rock var på plats och plåtade i Stockholm – klicka här för att komma till deras bildgalleri.

Härnäst då?

Fredag den 1 december spelar Abramis Brama på Borlänge House Of Blues, och  dagen därpå styr vi åter kosan mot Västerås och bästa Club Rockers på Bankiren, för vi-vet-inte-vilken-gång-i-ordningen, men det är alltid ett sant nöje! (support blir Lasses band Wild Rosies).

Efter det hörs och ses vi på Dinos Bar & Grill i Mariehamn på Åland lördag 9 december. Det blir årets sista Abramis-spelning samt den sista på hela Enkel Biljett-svängen som pågått från och till sedan 2014. Vi börjar sätta nålar i Sverigekartan inför nästa år och skiva och hoppas kunna fortsätta att åka kors och tvärs och spela tung svensk rock för er…

Pics: ABRAMIS BRAMA – Harry B James