Vem är du? är nya singeln från kommande plattan!

Förtär ekorrhjulet din själ? När du ser dig i spegeln, är du den du ville bli? Frågorna ställs till tunggungande sväng i Vem är du?, första singeln från Abramis Bramas kommande skiva Tusen år – som släpps 20 april.
Lyssna på singeln här!

Vill du lägga vantarna på den exklusiva limiterade Record Store Day-versionen av kommande skivan Tusen år som syns på bilden nedan? Record Store Day hålls den 21 april i år, skivan trycks bara i 300 ex så passa på att besöka och stödja din lokala skivhandlare! Här kan du se vilka butiker som medverkar, och hitta den närmaste till dig.

Albumet, i ordinarie versioner, kan förbeställas på vår distributör Sound Pollutions butikssida. Den speciella Record Store Day-utgåvan säljs i medverkande butiker den 21 april (vi kommer säkert att återkomma med en lista över sådana vad det lider).

tusen_ar_abramis_brama_ltd_rsd