Enkel Biljett ute på dubbelvinyl

Enkel Biljett släpptes på CD och online våren 2014 men vi är nu mycket glada över att den nu till sist kommit ut på lyxig dubbelvinyl, som en del i vår återutgivning i samarbete med Black Lodge Records och Sound Pollution Distribution.

Beställ den här från Sound Pollutions postorderbutik, på genomskinlig dubbelvinyl eller vanlig svart, med eller utan det klassiska tygmärket med den lila braxloggan i nytryck – som inte funnits på mer än ett årtionde. OBS att denna patch i nuläget endast är möjlig att beställa via länken ovan i paket med den svarta dubbeln.

Förutom originalskivans nio låtar bjussar vi på tre bonusspår på sida D: Två låtar (Enkel Biljett och Blåa Toner) från spelningen på fina Krökbacken-festivalen i augusti 2014, en spelning som avbröts av ett av svenskt rockhistorias mest underliga skäl. Ni som var där, vet!

En ytterligare bonuslåt är tidigare helt osläppta låten Självdör, som liksom Lurad (som var med som bonus på Rubicon-dubbelvinylen) spelats in redan 2000 för När Tystnaden Lagt Sig… men inte kom med på den skivan. Den uppmärksamme lyssnaren kommer dock höra släktskapet till en viss låt på Enkel Biljett. Livelåtarna mastrades av Fred Estby medan Mats Torkelsson mastrat Självdör och står för ytterligare ljudfix och klippning. I omslaget skriver även Fredrik Lindström (ja, den Fredrik Lindström) en fin text om Abramis Brama, och skivfodralen innehåller låttexter och nya bilder från åren kring skivan.

Observera att om ni vill ha en signerad skiva så kontakta oss via email eller genom att skicka ett meddelande via vår Facebook-sida. (Det är inte möjligt att få signerade skivor via de andra officiella försäljningsställena som Merchants, Bandcamp eller Sound Pollution-butiken.

Trevlig lyssning!