Ny Stockholmsspelning 24 februari, på klassisk mark!

Och så var det hög tid att spela i Stockholm igen. Denna gång lönelördagen 24 februari. Spelplatsen är alldeles nya stället Encore som ligger bredvid/under The Bishops Arms i Sundbyberg – och detta precis vid t-bana och pendel (så inga ursäkter). Det kommer sälja slut så haffa biljetterna tidigt!

Flykten kommer värma upp, och är ett mycket trevligt band (gitarristen Jon och bas-Mats spelade ihop i Backdraft, som har åtskilliga kopplingar till Abramis).

Det blir också någon fräsig dj som spelar musik före, mellan och efter.

Och Abramis Brama lovar att bjussa på ett par karameller som inte hörts från scenen på långt över 10 år!

Några kanske minns en spelning 2009? The Cave hette det då. Det är samma kåk! Sedan dess har det visst varit ett gym. Och nu är det en fin ny lokal med mycket på programmet redan, som invigdes med Fredrik Lindström som dj. Ni som använder Facebook, håll koll här!