Releasespelning, omslag samt uppdaterad låtlista!

Jamenvisst! Onsdag 20:e maj kör vi ett releasebaluns för nya plattan inklusive stenhårt liveframträdande på Pub Anchor, Sveavägen 90, Stockholm. Inget förköp, det är bara till att vara där i tid. Intrånget är nog inte spikat än men en 80:- kan man nog tänka sig. Jo just det; Dagen efter, dvs torsdag 21/5, är en röd dag så det går alldeles utmärkt att dricka stark saft o vara uppe sent på onsdan. Skriv in i kalendern o sprid nyheten.

Ämnesbyte; Lite specning gällande gästartister o annat på kommande plattan; På ”Smakar Söndag” gästar Jonas Kullhammar (grammyvinnande jazz-ikon) på blås.

På ”N.E.J.” sjunger Ulf duett med söta fröken Moa Holmsten (ex-Meldrum m.m.).

På ”Kommer Hem” gästar Rolf Leidestad på klaviatur (som låter Fender Rhodes).

Låten ”Vägskäl” är denna skivas ”vi gör en cover som alldeles för få har hört o Abramisifierar den”. Originalet är inspelat av Nina Simone tidigt 60-tal o heter ”I´m gonna leave you”. Vår gode ex-trummis Jansson skrev på vår förfrågan en ny text (på svenska).

Skivans omslag! Fotat av Linda Helsing o om-datat till omslagsbild av Uffebyxan

Nu är det Larionov-Makaronov klapp klapp spel som gäller. Idag måndag skall undertecknad (Dennis that is) lägga om en bas, på torsdag skall vi få färdiga mixar på samtliga låtar att lyssna på. Är allt som det ska är planen att hela paketet skall mastras till kommande helgen. Fingers crossed!

(En parentes bortom parentesen; Jag har börjat blogga. Tamejfan. Där står ibland en del som rör bandet o ting runt om. Kika in om du känner för´t; mammatalar.blogspot.com)