Födelsedag o fnurra o piano…

Först o främst tar vi av oss mössan o klämmer ett fyrfaldigt, ty denna dagen som är den 27e april fyller braxbandet 12 år! Jag lärde mig efter detta första rep att använda öronproppar ty Jansson slog som han gör.

Nå. Vidare.

Kan vara (som brukligt är i dessa sammanhang) som så att vi fått aningens fnurra på tråden i skivtillverkningen. Första lyssningsmixen var felkranad varpå väldigt mycket måste göras om. Får se om vi hinner till det tänkta släppdatumet… O precis som vanligt är det ingenting vi själva råder över utan bara nåt som råkar hända (in från vänster)…

Vidare; Glömde ju skriva i listan nedan på gästartister att den gode inspelaren, mixaren samt tillika sångaren i Backdraft, Joppe, spelar ungefär 8 sekunder Hellacopters-piano på låten ”Öga för öga”.

/Dennis/Rabarber Mamas