Skivan finns! O lite annat…

Först får vi tacka alla inblandade för gångna helgens trevliga spelningar!

Göteborgspubliken o Sticky har en speciell plats i det Abramiska hjärtat. Stickyspelningen filmades, vi får se vad det mynnar ut i… Vidare fick vi ju äntligen skivan, ”Smakar Söndag”, i våra händer i fredags!

På fredag kl 22 i Gibsontältet fyrar vi av vår tredje Sweden Rockspelning med ett väl inrepat set, vi är laddade till tänderna. Själv lär jag stampa i golv, Uffe kommer fladdra med hår o stativ, Robban o Peo kommer byta räkor (Robban dansar även trolldans när tillfälle uppstår) o Trisse kommer slå sönder pinnar, knogar o stativ i en tung leverans av Abramiskt FLÄSK! FY FAN så kul det ska bli!!! Huvva!

Kl 13 på lördagen kommer vi sitta bakis o skakis i Record Heaven´s tältshop (inne på området) för att signera skivor! Kom dit o köp en skiva eller t-shirt eller bara för att säga hej! På fredag kväll direkt efter spelningen kommer jag (Dennis that is) springa bort till Andreas Matz som sänder direkt för DIST o P4:as räkning för att prata lite svensk hårdrock o annat. 23.29 är körschemat för det.

I torsdags var jag (återigen Dennis) på lite intervju hos Håkan Persson P3 Rock. Detta kommer troligtvis klippas ihop för sändning torsdagen efter midsommar. Håll utkik! Redan i torsdags spelade dock Håkan ”Smakar Söndag” o det programmet ligger ju uppe på programmets hemsida i nån månad efter sändningsdatum… (Google it dämmit!)…

I Senaste Sweden Rock magazine (hittas ute i butikerna i detta nu, har Bon Scott på omslaget) finns en helsidesartikel/intervju gjord angående ”Smakar Söndag”…