Inget ont som inte har nåt gott med sig…

Mixning av ny skiva; Iom ”fadäsen” med sub-basen i studion har mixningsprocessen försenats. Detta gör i sin tur att vi inte hinner få klart skivan till tidigare utsatt datum, som i sin tur gör att vi måste steka releasespelningen på Pub Anchor onsdag 20:e maj. Vi har helt enkelt ingen färdig skiva till releasefesten o det vore ju aningens Kalle Anka o ha release för nåt som inte finns.

Än. Men! Det fina i kråksången är att iom att mixningen av skivan flyttades kunde vår älskade Jansson vara med under större delen av kranandet vilket i sin gör att ljudet blir as Abramis as you can get! Jansson tillsammans med Uffe o studioägarna Joppe o HG har under gångna helgen mixat 8 av 11 låtar, och det låter fantastiskt.

Konklusion; Något försenad skiva (igen, ja vi vet) men det kommer låta fantastiskt för eftervärlden (o vad gör väl nån/några veckor hit eller dit på det hela stora taget?)… /Dr D